Nyt on sitten koettu oikein kunnon myrsky. Asta-myrsky vieraili kylällämme ja sai aikaan kauheaa jälkeä. Me säästyimme vain vuorokauden mittaisella sähkökatkolla, mutta monella muulla ei ole vieläkään sähköjä. Puhelimeni oli tosin mykkä melkein kolme päivää, mutta eihän tuo muutenkaan soi joten ei haitannut olemista juuri ollenkaan. Voimia vaan jokaiselle jolle myrsky teki tuhojaan. Myös sinne siskoni perheelle. Ei kiitos enää ikinä tuollaista myrskyä.

Viime viikolla vietimme tytön 2v juhlia. hieman sellaisissa sekavissa tunnelmissa, mutta kuitenkin. Kiitos kaikille juhlavieraille ja erityiskiitos mummolleni joka jaksoi tulla meille juhlimaan surun keskellä.

Tässä synttärikakku virallisena päivänä:

ja tässä edellisen päivän "kakku" johon tuo kynttilä ei sovi laisinkaan, mutta olipahan paikalla edes puhaltamisen ajan. Tämä leipomus on vanilja-raparperikakku ja ohjeen ja kauniimma kuvan löydät osoitteesta kinuskikissa. Kiitos kinuskikissa jälleen hyvästä ohjeesta.

Joitain käsitöitä meneillään, mutta koville ottaa. Eräänkin työn olen purkanut jo kolme kertaa ja tyhmyyttäni teen aina väärin. Kun malttaisin KESKITTYÄ!!

Tässä taustalla hieman huivia ja muumimuki jolla palkitsin itseni. Palkinto tuli siitä, kun lauantaina keskellä suurinta rallihumua suuntasin oman ja kummityttöni kanssa Jyväskylään ostamaan hautajaisvaatteita lapsille sekä koulureppua kummitytölleni. Porukkaa oli ja vaatteita yllinkyllin, mutta mitään tummaa(musta, lila, viininpun) vaatetta en tytöille löytänyt. Kaikki lostivat sateenkaaren väreissä ja oli vaikka minkälaista bling blingiä. Mutta kotiin päästiin ja reppu tuli hankittua, sekä myös jonkinlaiset vaatteet.