Voi kun nämä vuodatuksen uudet sivut tuntuvat halkalilta. Toivottavasti on kohdaltani vain alkukankeutta. Joihinkin uusiin kommentteihin ei ole reagoinut ja joidenkin muiden blogeja en saa auki. Noh, kyllä tämä tästä.

 

Asiaan; mitä kaikkea ihmisen pitääkään tehdä ennen kuin täyttää 30v. Minulle tulee tuo luku täyteen tässä kuussa ja olen miettinyt yön tunteina, kun syöttelen vauvaa, että onko jotain sellaista mitä pitäisi veilä keretä tekemään.

Viime viikolla tein jotain sellaista mitä en ole ennen tehnyt, nimittäin söin elämäni ensimmäisen pannupizzan. Joo, tiedän ei ole kovin iso asia mutta onpahan sekin nyt tehty. Tänään teen ruokaa tofusta jota myöskään en ole ennen syönyt. joten jo kaksi asiaa lisätty tehtävien listaan.

benzihyppy? tatuointi? moottoripyörällä ajo? sormikkaiden neulominen? pitsin nypläys?

Aikaa on muutama viikko joten vielä kerkeää vaikka mitä.


 

EDIT: Ei minulla mitään ikäkriisiä ole, joten en ole huolissani vaikka noista asioista en kerkeisi mitään tekemäänkään. Aikaahan on vielä ainakin 100 vuotta tehdä asioita. Sitä vaan pohdiskelee mitä asioita olisi mukava tehdä ennen tiettyä ikää. Asettaa siis pieniä välietappeja itselleen. -niin ja enhän minä ole eläessäni ratsastanutkaan... jokin uusi juttu olisi vaan niin kiva oppia.


Ikä ei todellakaan ole se mitä numerot näyttävät vaan se mieli.