Minulle on nyt käynyt niin, että korttien tekeminen on vienyt minut ihan kokonaan mukaansa. Olen aina tehnyt kortit itse, mutta nyt tuntuu, että kortteja syntyy ja syntyy eikä millään malttaisi lopettaa.
Olen aivan ihastunut ruskean ja vaaleanpunaisen liittoon. Minun mielestäni ne vain käyvät niin hyvin yhteen väreiltään. Olenkohan kenties ainoa joka näin ajattelee?

Tässä muutamia kortteja joita on valmistunut.
Kameran kanssa meillä on ilmeisesti jonkin asteinen erimielisyys aika, koska se ei suostu toimimaan kunnolla ja näin ollen kuvat ovat hieman heikkolaatuuisia. Joistakin korteista en yksinkertaisesti saanut minkäänlaista kuvaa koska kamera ei suostunut tarkentamaan niitä. Ehkäpä se leppyy jossain vaiheessa ja saan jälleen uusia kuvia.

Tässä yläreunassa olevassa kortissa on ruskeat neliöt tarkoitusella tyhjät. Lisään niihin sitten jonkun kuvan/numerot/tekstin kunhan selviää kenelle sen annan ja mikä on onnittelun aihe.
189563.jpg

178164.jpg

189526.jpg

Alimmasessa kortissajossa on kukkia, niin kukat ovat leikattu valokuvasta. Valokuva on laitettu kiinni kohotyynyillä jotta tulisi hieman ulottuvuutta. Mutta eihän se kuvassa näy.
189543.jpg