EDIT!!!!

Tänään 25.5.2010 käyty loppupunnituksessa ja JIHAA 4kg lähtenyt joten pottiin kertyi minun osaltani 60e

Voi kuinka olenkaan iloinen. Sen kunniaksi tänään leivotaan nokkos-sämpylöitä sekä hieman tavallisiakin.

 

Kävimme tänään lasten kanssa srk:n avoimessa päiväkerhossa touhuilemassa. Tänään siellä olikin mahdollisuss auttaa ja ottaa osaa hyväntekeväisyyteen hyvällä tavalla.

Osallistuin nimittäin LÄSKILLÄ LUKUTAITOA-kampanjaan.

Tässä lyhyesti asiasta:

Läskillä lukutaitoa -laihdutuskampanja Nepalin opettajankoulutuksen hyväksi

Suomalaisen yksityishenkilön aloitteesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) koordinoi keväällä 2010 kansallisen laihdutuskampanjan, jossa kyseinen yksityishenkilö ”ostaa Suomessa vakinaisesti asuvien henkilöiden läskiä 15 €/kg” Nepalissa tapahtuvan opettajankoulutuksen hyväksi. Kampanjaan saavat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt. Ihannepainon alarajan alittavia kiloja ei lasketa mukaan.

Kampanjan taustahenkilö sitoutuu lunastamaan laihdutuskiloja enintään 10 miljoonalla eurolla. Lunastus tapahtuu vuoden 2010 aikana. Suomi on tukenut pitkään Nepalin opetussektoria. Ulkoasiainministeriö valvoo, että rahat menevät oikeaan kohteeseen ja seuraa niiden käyttöä.

(THL:N sivuilta )

 

Jos sitä saisi edes kilon puotettua niin mieli olisi hyvä. Vaikka tuossa tekstissä oli että 7.2 mennessä olisi punnittava niin meillä tapahtui punnitus ainakin tänään 15.2 joten kannattaa soittaa vaikka oman kunnan seurakuntaan ja kysyä vieläkö voi osallistua jos kampanjaan osallistuminen kiinnostaa.