Viikonloppu se taas oli ja meni. Oli aivan ihanan syksyisiä päiviä,, tänäänkin auringon paistetta joskin välillä sateli vettäkin. Muistin, että minähän olin "kehunut" täällä blogissani tekeväni pihlajanmarja hyytelöä. Niinhän minä teinkin ja kirpeää tuli. Marjoja oli alussa suuri määrä, mutta ei niistä kovin paljon hyytelöä tullut. No kuitenkin sen verran, että itse päästiin maistamaan ja todettiin että ensi vuonna tehdään uudestaan, mutta hieman kaipaa makeutta lisää.

Tulihan sitä käytyä viikonlopun aikana sienimetsässäkin ja saalistakin tuli. Ihania suppilovahveroita kopallinen. On ne vain eteviä piiloutumaan, ensin niitä ei nää missään, mutta kun muutaman löytää niin silmät harjaantuu ja johan niitä rupeaa löytymään.  Tässä osa saaliista.

213173.jpg

ja omenoitakin tuli kuivattua. Tuli niin mummoni mieleen, kun silppusin omenoita. Mummolassa oli aina ennen omenoita kuivamassa ja niitä tuli usein myös joululahjaksi.
213172.jpg

Kokeilin myös kankaiden käyttöä kortteihin. (oli netissä keskustelua siitä kuinka kankaita voisi käyttää kortteihin) Hieman tuli räikeä tausta tähän korttiin, mutta täytyy jatkaa kokeiluita, jospa joskus vielä tulisi mieleinen kortti.
213170.jpg