Niinhän sitä tuli vaihdettua jälleen uusi vuosi alkamaan. Uutta vuotta tuli juhlittua jo kolme päivää kestäneellä päänsäryllä. Olisikohan joskus aika luopua hetkeksi kutomisesta jotta niskat eivät olisi aivan jumissa ja siitä sivuvaivana saatua päänsärkyä.

Nooh kuitenkin uuteen vuoteen: tulihan sitä lyötyä vetoa uutena vuotena siskon miehen kanssa että juhannukseen mennessä lähtee painoa 8%, 1.1.2007 olleesta painosta. Summa josta vetoa lyötiin oli ihan kohtuullinen tällaiselle kotiäidille. Olen kuitenkin päättänyt että vetoa en häviä ihan helpolla. Ensin pitää vain syödä kaikki joulusta jääneet suklaat kaapista sekä muut herkut, jottei ne kummittelisi pitkin öitä. Seurataan vetoa.... nyt kun se on ilmoitettu näin julkisestikkin niin paineet kasvaa.

Toinen uuden vuoden "päähänpisto" oli värjätä hiukset punaiseksi. Kiitos siskon avun. Nyt sitä jatketaan uutta vuotta punapäisenä ja todennäköisesti lyhytkyntisenä, koska suklaa on pannassa ja se ottaa hermoon josta johtuen kynnet saa hampaissani kyytiä.

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE JA TEKEMISEN ILOA!!!!!!!!!!   :)