No nyt sitä pakkasta on sitten saatu tännekkin. Vaikkakin tykkään pakkasesta ja talvelsta paljon niin tämä -25~-30 astetta on hieman liikaa ainakin jos se kestää näinkin monta päivää kun on luvattu.
Ja toinen valituksen aiheeni koskee ja nimenomaan KOSKEE rannettani. Virkkaus-into sen kun kasvaa ja niin vasen ranteeni meinaa sanoa sopimuksensa irti. Kova on jomotus ja kipu ranteessa, mutta mutta mutta en vain malttaisi pitää sitä levossa. Tiedän, että tämä saattaa kostautua myöhemmin ja se tässä vähän arveluttaakin. Virkattu laukku kun on jo yli puolenvälin valmis ja jos minä vain ihan vähän vielä tekisin.....
Niin ja se painokin on jämähtänyt samaan lukemaan nyt liian pitkäksi aikaa. Kiitos runebergin torttujen!!! :) ja kohtahan se laskiainenkin koitaa ja eritoteen ne laskiaispullat.
No tässä jälleen hieman valitusta. Hyvää illanjatkoa vain kaikille. Onneksi minulla on kuitenkin kissoja jotka jaksavat kuunnella valitustani, kunhan vain jaksan rapsuttaa heitä. P:S tuolle valkoiselle en kovinkaan paljon juttele.
380530.jpg