Minä olen TODELLA huono lukemaan kirjoja siis sellaisia missä on paljon tekstiä ja kuvia vähän tai ei ollenkaan. Luen ja selailen paljon kirjoja, mutta ne ovat yleinsä harrastekirjoja. Tavallisten romaanien/dekkareiden yms. lukeminen vain yksinkertaisesti kestää ja kestää ja minun mielenkiintoni kerkeää lopahtamaan. Poikkeuksen teki kuitenkin tämä kirja. Sivuja oli paljon mutta minä luin sen ennätysajassa.
Kirja oli mielenkiintoinen ja tempaisi todellakin mukaansa, ainakin minut.
Suosittelen kaikille ja erityisesti kutomisesta kiinnostuneille.
2023757.jpg
Oman elämänsä puikoissa

Walker & Tytär on Georgia ja Dakota Walkerin yhteinen yritys. Tai noh – Dakota on vasta 12-vuotias, mutta ilman hänen syntymäänsä Georgialla ei olisi lankaliikettä. Eikä hän olisi saanut nimeä neuleiden suunnittelijana. Eikä hänen kaupassaan kokoontuisi kanta-asiakkaiden kerho joka perjantai-ilta. Kun liikkeen ovet on lukittu, neuleet vedetään kasseista, juttu lentää ja iloinen nauru raikuu.

Neulomisen ohessa naiset maistelevat Dakotan leipomia muffinseja ja hörppivät kahvia. Seitsemänkymppinen Anita, Georgian haltijakummi, neuvoo aloittelijoita. Muotisuunnittelijaksi aikova Peri tietää viimeisimmät villitykset. Lucie on mestarineuloja, mutta hänellä on hermoja raastava salaisuus…Vain puikkojen kilistely pitää hänet järjissään. Darwin Chiu, tiukka feministi, kirjoittaa muistiinpanoja kynä savuten. Hän tekee väitöskirjaa neulomisesta, vaikka paheksuu syvästi naisten kivikautista harrastusta.

Sitten kuvaan astuu James, Dakotan isä ja Georgian nuoruusvuosien rakastettu. Hän ei ole koskaan nähnyt tytärtään, mutta nyt hän penää isän oikeuksiaan. Dakota on riemuissaan.

Georgian elämän perusta alkaa horjua. Mitä hän oikeastaan haluaa elämältä? Kerholaiset tiivistävät rivejään. Kun mahdoton tapahtuu, auttavaiset sielun sisaret ympäröivät Georgian.