nostan hattua jälleen kerran aikaisempaa korkeammalle, niille ihmisille joilla on taitoa ja kärsivällisyyttä punoa tasaista jälkeä. Puoli päivää meni ja sutta tuli.

Ulkona on tuullut jo toista päivää aivan kamalasti joten minä en ole pystynyt viettämään aikaani paljonkaan ulkona (saan hirmuisen päänsäryn tuulesta) joten sisähommiksi menee.

Verstaassa on lojunut jo useamman vuoden nippu järvikaisloja, ja nyt kun sain tytön päiväunille niin päätin tehdä niistä jotain. Siis kirjoja selaamaan ja ideoita etsimään. Kirjassa KAISLAKRANSSISTA HEINÄHELMEEN löytyikin sitten ohje: kaislakori piirakkavuoalle.

Pohjan punominen sujui ihan hyvin ja siitä tuli siisti, mutta mutta sitten alkoikin reunan tekeminen. Kaislat kerkesivät välillä kuivahtaa hieman, kun noita keskeytyksiä tuppasi tulemaan, joten osa murtui. Sitten loppuivat valmiiksi pätkityt kaislat ja ja ja ja .

Reunan tekemisessä hieman fuskasin mikä osoittautui virheeksi.Siitä olisi pitänyt tulla tiukemi ja hieman korkeampi. en myöskään uskaltanut leikata päättelyssä kaisloja niin lyhyeksi kuin olisi pitänyt, sillä pelkään sen purkautuvan kun ei ole mitenkään kunnollinen tuosta ylälaidasta.

MUTTA en masennu (kuin pikkaisen),vaan harjoittelen joskun uudestaan sillä kaisloja jäi vielä jemmaan. Kyllä tämä meille kelpaa. Ainoa harmi on ettei tuossa vuoassa ole mitään herkullista piirakkaa jota voisi nauttia illalla teen kera.

Tässä alkaa pohjan teko:

Hienoa pintaa:

pohja valmiina:

Ja järkyttävän epäsiisti laita: