Tänään päätin olla ahkera ja hieman koulia taimia jotka ovat jo jonkin aikaa huutaneet itselleen lisää tilaa. Ryhmäsamettikukat ja kiinan harjaneilikat saivat hieman lisää tilaa, mutta niitä pitänee koulia vielä kerran sillä ei meinaaa paikat riittää kaikille taimille. Myös kukkakaalit on jo koulittu, mutta ne näyttävät "hieman" kärsineiltä, joten saa nähdä tuleeko niistä mitään.

Samettikukat ja kiinanharja neilikat:
1495721.jpg

Kukkakaalit:
1495816.jpg

Puutarha ja mökkimessuista sen verran, että reissu todellakin oli onnistunut ja uusia ideoita tunki päähäni hullunlailla. Nyt kun olisi joku joka toteuttaisi kaikki haaveeni ja vielä sellainen joka kustantaisi kaiken lystin. Jonkin verran pystyy vielä itse tekemään, mutta meinaa tuon mahan kanssa olla sellaisia ongelmia ettei kovin uskalla rehkiä jottei ihan alkukesän vauvaa meille syntyisi.
Messuilla oli esitelty paljon kivien käyttöä puutarhassa ja siitäkin nappasin idean jonka aion tänä kesänä vielä toteuttaa. Kahdella luennolla kerkesimme kuuntelemaan ja päällimmäisenä jäi mieleen kaksi asiaa joita korostettiin, nimittäin:
Kaksi tärkeintä asiaa puutarhan perustamisessa on hyvät pohjatyöt ja kunnon rajaukset eri paikkojen välille.

Samalla lipulla pääsi myös antiikki ja keräilymessuille joten pitihän sielläkin pyöriä. Paljon olisi ollut ihanaa ostettavaa ja yksi Arabian munakuppi jäikin kaivelemaan kun en sitä tullut ostaneeksi. Tuollaiset messut vain vaatisivat sitä rahaa ja kun minä en sellaista kovinkaan paljon omista joten ne niistä ostoista.

Tässä muutamia messu ostoksia ja tunnelmapaloja:

1495826.jpg
1495837.jpg
1495832.jpg
1495864.jpg