Nyt alkaa olla takanapäin aivan kauhean kiireinen viikko. Blogiakaan en ole kerennyt päivittelemään saati sitten mitään käsitöitä tekemään. Muutama jäädytysjuttu on tekeillä mutta niistä myöhemmin.

Nyt ollaan sitten uudella vuosikymmenellä (kiitos onnitteluista) ja heti maanantai aamuna väsymys tai näkö teki tenän sillä laitoin deodoranttia hiuksiin hiuskiinteen sijasta ja oikein lisäsin kun ei tuntunut hiukset pysyvän paikoillaan.

Tämä viikko on todellakin olut yhtä hässäkkää: lääkäri, labra, neuvola, parturi, kaksi kerhoa ja hammaslääkäri ja kaikki nämä ovat olleet lapsille joten joka paikkaan olllaan raahauduttu kolmistaan. Tällaisia vauhdikkaita viikkoja en kovin montaa kaipaa. Joku päivä kun haluaisi vain olla kotona lähtemättä minnekkään.

Kaiken kruunasi kiukkuinen pikkutyttö jolle puhkesi eilen ensimmäinen hammas ja kylläpä sitä pitikin känistä ja hangata.

Tänään kuitenkin sain hieman vapaata kun ystäväni tarjosi minulle lounaan. Kävimme oikein Jyväskylässä ulkona syömässä. NAM ja hyvää oli. Kerkesimme myös piipahtaa kirpputorilla. mukaan tarttui lasten vaatteita, kangasta yöpaitaan, leimasinkirjaimia ja  lehtiteline.

leimasimet:

kangas:

 

Niin ja sainhan minä kaikkea kivaa synttärilahjaksikin, kiitos niistä.

Ihania ideoita täynnä olevan askartelukirjan vuodelta 1977 sekä akvaariokirjan.

Lahjakortin tatuointi liikkeeseen (uih), Tiffanylasi kissan, huovutetun nallen ja kasvohoidon jonka siskoni lupasi minulle tehdä. (minä muistan!!!)

Sitten sain isältäni paljon ihania munakuppeja joita se oli pitkin kirpputoreja etsinyt

Nyt villasukat jalkaan, yövaattet päälle ja sohvalle tv:tä katsomaan ja potemaan pientä flunssan alkua.

HYVÄÄ LAUANTAI-ILTAA KAIKILLE!!!