Minähän meni jokin aika sitten liittymään uuteen UNELMA-KERHOON. Ja jokin aika sitten minullt tuli siltä lähetys. Aivan innoissani menin sitten aukaisemaan sitä ja kuinkas ollakkaan siellä oli vain tilaamani leimasimet (jotka olivatkin kyllä mieleiset). Yhtäkään tilaamistani kirjoista ei ollut  vaan jokaisesta kirjasta oli kyseinen saatekirje mukana:

HEI!

Valitettavasti tutustumispaketistasi puuttuu tilaamasi uutuuskirja ..... Kirjan toimistus on myöhässä ja lähetämme sen sinulle heti kun kirja ilmestyy (arviolta toukokuun alussa).
Ja blaa blaa blaa....

Mielestäni mennään jo yli toukokuun puolenvälin eikä kerhosta ole kuulunut mitään. Oliko tämä kerho vain unelmaa vai onko siinä vain kyännistymisen alkuvaikeutta. Mene ja tiedä.

Onkohan kyseinen kerho toiminut muilla?
Minä kun haluaisin nen kirjat pian luettavaksi.

Muuten täällä rintamalla on hyvin hiljaista. Väsymystä ja hieman alakuloa meinaa iskeä. Vielä olisi viikko töitä ja sitten alkaisi äitiys"loma". Ensimmäisenä suuntana on Levi ja sen ihanuudet. Pääsee pitkästä aikaa käymään tutuilla paikoilla ja katsomaan mitä Kittilän kylänraitilla on tapahtunut. Viime käynnistä onkin aikaa, kun vanhemmatkin muuttivat sielä pois niin eipä ole sen jälkeen tullut paljoa siellä vierailtua.

Tässä kuvaa vielä viime sunnuntailta ja tästä voi päätelä ettei paljoa pihatöitä ole päässyt tekemään näillä leveysasteilla.

1579799.jpg
1579806.jpg