Nyt on vaan oltu, lähinnä rantuuksilla. Mukavaa kesänaikaa siis vietetty. Ei kiire mihinkään ja saa vain olla. Ainoa huonopuoli  minusta on tuo mahdottoman kova ja paahtava helle, jota pääni ei kestä yhtään. Liika on liikaa sanon minä. Nyt taas hieman viileämpi päivä, mutta ukkonen ilmeisesti tekee tuloaan sillä päässä jyskyttää ja kovasti.

Parvekkeella olen aamupäivän viettänyt ja viimeistellyt tunikaa siskolleni. Vielä vähän ja sitten se on valmis.

Viikolla kävi katsastamassa minulle kaksi uutta kirpparia Jyväskylässä. Sijaitsivat molemmat Kortepohjassa. jotain mukaankin tarttui:

Tytölle 2v lahjaksi nuken kylpyamme, lankoja, puikkoja ja koukkuja nippu, ponnari/koru, silikoonimuotteja betonihommiin, kakkuvuoka jäälyhty-hommiin ja arabian sokerikko.

Onkohan jollakin tietoa minkä niminen tuo arabian sarja on, johon kyseinen sokerikko kuuluu. Löysin samanlaisen netistä kermakon kanssa, mutta siinä ei ollut muuta kun 70-luvun tuotantoa. Anni sarja on hieman samalla kuviolla olevaa, mutta ei aivan. APUA SIIS KAIVATAAN, KIITOS!

Samalla reissulla kävimme perheen kanssa katsomassa KALLIOPLANETAARIOSSA Kaluoka'hina - Lumottu riutta, aivan ihana animaatio. Tässä siis KESÄLOMA VINKKI, jos liikutte Jyväskylän seudulla, niin kannattaa käydä tutustumassa kyseiseen paikkaan.

 

Lankaa tuli myös hieman värjättyä eilen. Lankana 7 veljestä, valkoinen ja väriaineena KoolAid oranssi (3 pussia).Aivan kun tiiterijäätelöä.

Ja jokin aika sitten tuli lankaa myös ostettua (400g):