Tänään vihdoin lähti kirjatilaus Adlibrikseltä. Sisälsi mm. sukkasillaan kirjan, lapsille muutaman kirjan, itselle runokirjoja sekä  miehelle vieheen teko-kirjan. Ja ei kun odottelemaan postia.

Pari päivää kestänyt migreenin alkukin alkaa helpottamaan, kun ei noita migreenilääkkeitä paljoa uskalla nappailla niin pelkällä levolla on koitettava särystä eroon päästä. Pahimpana särkypäivänä sain tällaisen ihanuuden siskoltani synttärilahjaksi. Vasta tänään  pystyin tutustumaan kassiin tarkemmin ja hyvähän sillä oli töihin ulkovaatteet ja muut tavarat kantaa. KIITOS kovasti, ihana kangas.

1232627.jpg

Viikonloppuna olisi taas jälleen kauan odotettu batiikki kurssi ja alustava suunnitelma kurssia varten on jo tehty. Yllätys yllätys; se on joulukalenteri. (olenkohan vuoden ajoista sekaisin niinkuin luontokin näyttää olevan). Jos se onnistuu hyvin tai edes jotenkin niin laittelen kuvia tänne viikonlopun jälkeen.
Ensi viikonlopuksi minua koitettiin houkutella huovutuskurssille, jossa huovutellaan kangasta, erilaisia lankoja sekä villaa yhdistäen. Ja yllytyshullu kun olen ja "hieman" hurahtanut noihin käsitöihin niin ei tarvinnut kauan pohtia lähdenkö vai en. Huomenna sitten ilmottaudun. (toivottavasti vielä mahtuu mukaan). Saisi vihdoinkin tehtyä jotakin noista alakerrassa odottavista villoista, niitä kun on kaikki reilut kolme jätesäkillistä jemmassa.