Sehän nyt on ollut jo pitkään tiedossa että olen kova kirppareilla kävijä. Ostan todella harvoin kaupasta vaatteita tai muutakaan tavaraa. Kierrän kirppareita ja teen löytöjä. Paljon etsiskelen munakuppeja, niitä kun keräilen (aina yksi kappale kutakin lajia). Lasten vaatteita ostan oikeastaan ainoastaan kirppikseltä (kasvavat niin nopeasti vaatteistaan ulos ettei henno ostaa kaupasta)

Nyt sitten kävin katsastamassa kaksi uutta kirpparia ja löytöjähän tehtiin:

Uudenkarheita yöasuja pojalle, luistimet (kuin uudet), paitoja, tytölle bodeja ja paitoja, Pakollinen auto ostos pojalle, kengät kummitytölle ja hieman mekkoja ja huppari, paita itselleni.

Viimeviikolla löysin taas kaksi puuttuvaa novitan lehteä, punaiset pellavahousut, farkut ja ruskeat peruspökät, neljä kpl aku ankan pokkareita, dino muistipeli. Ihana haisuli koriste ja kaksi nasua (eivät halunneet mukaan kuvaan)

 

Eilen sitten laskeskelin kuinka paljon kulutinkaan ostoksiin ja pääsin sellaiseen loppusummaan kuin 34e. Ei mielestäni paha hinta kun määrää katsoo. Luistimet maksoivat 10e joten ne veivät budjetista suuren osan.

 

Ei muuta kun uusia löytöjä tekemään. Kierrätys kunniaan.

 

Niskat ja selkä ovat niin jumissa ja kipeinä ettei kutomisesta tai muustakaan tekemisestä meinaa tulla mitään joten ei ole ollut pitkiin aikoihin mitään esiteltävää täällä.

Ai niin; Kiinalaiset saivat muuten suklaata ja salmiakkia ja paljon kuvia.