Päivityksiä ja uusia juttuja on tullut viime aikoina melko harvakseltaan ja ainahan täytyy keksiä jokin selitys asialle, tällä kertaa se on tällainen: töihin paluu yli kahden vuoden tauon jälkeen on syönyt jonkin verran voimia ja hieman hermoja. Pojalla alkanut hoitokuviot. Koko perhe sairastanut parin viikon ajan flunssaa, joten hoitoon ei ole voinut mennä ja tästä johtuen täytynyt järjestää hoitaja kotiin. Olisihan minulla lupa jäädä töistä hoitamaan sairasta lasta, mutta en viikon töissä olon jälkeen en ole kehdannut/pystynyt olemaan pois töistä. Työni on nimittäin sellaista että kun olen pois töistä niin tilallani täytyy olla aina sijainen.

Tämä syksy on muutenkin sellaista aikaa, että on mehujen keittoa, marjojen/sienien/kasvisten keräämistä kukkapenkkien talvikuntoon laittamista, joten aika jota en ole maannut kipeänä sängyn pohjalla on mennyt puskissa.

Tällä hetkellä on kuitenkin suunnitelman alla töihin liittyen erilaisia aisti-huoneita. joten jos jollakin on jotain hyviä vinkkejä joita voisi hyödyntää erilaisissa aisti-huoneissa niin niitä otetaan innolla vastaan. Kotona pitäisi aloittaa joulukorttien teko jonka olen normaalisti tehnyt jo vuoden alkupuolella, mutta jostain syystä sekin on nyt jäänyt.