En ole juurikaan pystynyt/kerennyt askartelemaan mitään ja siihen on muutama ihan hyvä syy. Ensimmäinen ja suurin on se, että askarteluhuoneeni on remontissa joten olen tunkenut kaikki askartelutarvikkeeni jätesäkkeihin ja varastoon odottamaan rempan valmistumista. Joten aina kun on tehnyt mieleni tehdä esim. kortteja niin innostus on tyssännyt siihen etten muista missä säkissä mitäkin on ja jo tavaroiden etsimiseen olisi mennyt sen verran aikaa, että ei kiitos.

Lisäksi pienoinen laiskuus on iskenyt ja sitten on vielä nuo pihahommat jotka kutkuttavat näin keväällä.

 Eilen sitten pääsin viimein sisustamaan huonetta uudestaan ja ihan kohta siis pääsen syventymään takaisin askartelun lumoihin. Huonetta rempattiin kaikilla jämillä mitä talosta löytyy, joten on todellakin askarteluhuoneen näköinen. Onneksi siellä ei ole ikkunaa joten ohikulkijat eivät voi vilkuilla sisälle.

Hieman maalailtiin lasten kanssa seiniä sekä tektasin pienen jutskan muistuttamaan itseäni unelmistani.

Kuva hieman haalea. Pohjamaali (joka oli jostain jäänyt jämämaali) loppui kesken jolloin pohjasta ei tullut niin tasainen kuin olisin halunnut, mutta ei sen niin väliä.

Puu ja linnut on minun tekemiä ja lapset tekivät sitten kätensä jälkiä ympäsi seiniä, ikäänkuin lehdiksi.

 

Ja tässä teksti:

 

 

SITTEN!

Tilasin syksyllä muutaman pussin kokeeksi Kool-Aidia. ja kuinka ollakkaan hukkasin ne jo heti kättelyssä. Nyt ne kuitenkin löytyivät ja äitini avustuksella (joka antoi lankaa, kun unohdin itse ostaa) pääsin viikonloppuna värjäilemään.

Lankana oli 7 veljestä (150g) valkoista

Yksi pussi ei oikein riittänyt tuohon määrään lankaa joten siksi piti tehdä kahdella eri jauheella. Ihan kivan näköistä/oloista puuhaa. Jatkossa enemmän samaa väriä ja hieman suunnitelua. Odotin tuosta violetista tummempaa mutta kaikkea ei voi saada.

Tässä jauhepussit:

Tässä tulos: