Nyt on jälleen vauhdikas viikonloppu takana. Olin eräissä rippijuhlissa töissä tarjoilemassa ja lauantaina jo tekemässsä ruokia, joten paikallaan ei ole paljon kerennyt olla.
Sunnuntai-iltana juhlista palattuani lähdin vielä keräämään kuusenkerkkiä (olikin melko viimeiset ajat kerätä) ja laitoin ne likoomaan yön yli. Maanantai-iltana keittelin sitten monta ihanaa purkillista kuusenkerkkäsiirappia. Osan maustoin vaniljalla, osan sitruunalla ja loput ovat ihan tavallista.
Ikänä ennen en ole tehnyt moista mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Odotan innolla että pääsen maistamaan sitä jäätejön päällä, mutta ei passaa maistella ennen juhannusta jolloin painonpudotus vedonlyöntini loppuu.

Painonpudotus haasteesta sen verran että tavoite oli tiputtaa uuden vuoden jälkeen juhannusattoon mennessä 5,5kg ja tällä hetkellä olen tiputtanut 5,6kg joten tiukilla on. Nyt ei passaa löysäillä yhtään tai häviän 100e siskon miehelle. Haluan pitää kyseisen summan mielummin itselläni. Siispä hiki virtaamaan ja läskit heilumaan.

Laittelen noista siirapeista kuvia kunhan saan kuvattua ne. Tuli niistä ainakin kauniin väristä.
Niin ja puutarhasta sen verran että kliivia aloitti kukintansa:

165097.jpg