Taas bongasin kirjastosta itselleni uusia kirjoja. Aivan ihania näin syksyn lähestyessä.

Vasemmalla: Tee itse herkulliset Hillot, hyytelöt ja marmelaadit. NAM sanon minä. Täytyy ottaa ohjeita muistiin, jotta niitä voi hyvödyntää syksyn aikana. Nyt olen jo valmistanut mustaherukka- ja punaherukkahyytelöitä ja jo on purkkeja korkattu auki.

Toisena Heikki Ahopellon kirja LÄHELLÄ. Takakannessa lukee näin:

Milloin viimeksi mastoit itse tehtyä viiliä? Muistatko miltä tuoksui vastapaistettu ruisleipä? Maistuisiko kyyttööcarpaccio tai ternimaidosta valmistettu crème brûlèe?

SIIS minulla tuli hirveä halu tehdä itse viiliä ja voi kun saisi vielä jostain ternimaitoa, ennen sitä oli aina pakkasessa varalla. Kirja täynnä ihania tunnelmakuvia ja vaikka yhtään ohjetta ei tekisi niin kuvia mukava katsella.