keskiviikko, 4. heinäkuu 2007
MINTTUKROKANTTISUKLAA-MUFFINIT
150g margariinia tai voita
1,5dl sokeria
2 munaa
1,5dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1-2rkl kaakaojauhetta
1,5tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
100-150g maraboun minttukrokanttisuklaata rouhittuna
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi souhittu suklaa.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15-20min
Siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria
Ensimmäinen pellillinen oli liian kauan uunissa, mutta tämä toinen satsi onnistui hyvin joten kannattaa tarkkailla välillä uuniin jotteivät ole liian kauan.
Kommentit